Kapcsolat: +36303551000
E-mail:
Skype Me™!
Skype:
Telefon - Budapest Szolgáltató weboldalak:
Skype Me™!
Webáruházaink:
Mivel foglalkozunk? Szélvédő javítás Szélvédő csere Szélvédő polírozás Gravírozás Horpadás kihúzás Lámpabúra polírozás Kik vagyunk? A Best-Online Kft-ről Karrier Hírek Blog web oldalak:
Lap.hu oldalaink:
+36303551000
Repedés javítás fogalma alatt három javítást tudunk kivitelezni: 1. Feltöltjük a repedés csatornáját szélvédőjavító ragasztóval. Több ár kialakítása lehetséges. Az ügyfél igényeihez lehet alakítani árainkat. Négy fajta sűrűségű szélvédőjavító ragasztónk van. Centiméterenként az áruk: 200,300,400,500, Ft / Cm  Különbség a szélvédőjavító ragasztók között a sűrűség. Ezért minél hígabb/drágább a ragasztó annál több helyre folyik le a csatorna aljába a ragasztó.  Az elvet követve minél hígabb a ragasztó választása anál szebb lesz a végeredmény. Fontos tudni, hogy a végeredményt befolyásolja az eltelt idő alatti kosz, csapadék. Ezért minél hamarabb érdemes a javítást kivitelezni. 2. Megfúrjuk a repedés(ek) végét.   Egy repedés vég lezárása szélvédőjavító ragasztóval netto 4.000.- Ft Több repedés vég lezárása szélvédőjavító ragasztóval netto 3.000.- Ft. Csak a fúrás szélvédőjavító ragasztó nélkül netto 2.000.- Ft
Repedés javítás Ablaktörlő visszacsapódik ilyenkor a belső üveg reped el. Amennyiben hozzáférünk a repedések végeit meg lehet fúrni, és fel lehet tölteni.
3. Ablaktörlő lapát visszacsapódik, vagy tükör letörik. Ilyen esetben csak lefúrni tudjuk a repedések végeit. mert nem lehet hozzáférni a belső repedéshez a műszerfaltól.
Repedés javításnál érdemes a látható minta alapján a repedést leragasztani, hogy ezel megúvjuk a repedést a szennyeződésektől. Mi már eltávolítottuk a repedésről a ragasztót. Ennek a nyomát lehet látni. Repedés fel van töltve ragasztóval, ezért már nem lehet látni a tényleges csatornáját a repedésnek. Előben azért nem tünik el száz százalékban, mivel az még technológiailag lehetettlen. Viszont sokkal szebb lesz. Főoldal Árlista Elérhetőségek Referenciák Linkek Fotók Videók
Kőfelverődés     Javítás